Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Reflex Flight Sim


Reflex Flight Sim Reflex Simulator Talk


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2011, 07:10 PM   #1
dave creighton
Registered Users
 

Join Date: Jan 2010
Location: wisconsin
Default Starting problems

Hi Guys,

i thought I'd go back to the simulator to trey and improve my flying. I'm having some problems, i guess I have one of the early XRT and I'm trying to run it on a windows 7 computer. It seem to instal but I keep get ,'turn your transmitter on' prompt - I've turned it on turned it off unpluged the transmitter pluged it back in just can't get anywhere.

Any suggestions ?

Dave
dave creighton is offline        Reply With Quote
Old 09-13-2011, 06:17 PM   #2
filedog
Registered Users
 

Join Date: Aug 2011
Location: New Mexico
Default

Well, with my DX6i, the radio needs t be switched OFF. Plugging the cable turns on the diplay, but apparently not the transmitter to save the battery.
filedog is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > Reflex Flight Sim


Reflex Flight Sim Reflex Simulator Talk

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com