Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > RealFlight Flight Sim


RealFlight Flight Sim All versions of RealFlight Sim


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-21-2011, 12:47 PM   #1
4n6days
Registered Users
 
Posts: 744
 

Join Date: Jul 2009
Location: West Chester, PA
Default Realflight G3.5 to 6 upgrade - success anyone?

I have realflight 3.5 and I was thinking about buying the upgrade to 6. I've heard that it will work but some if the TX features are missing on the 3.5 controller. Has anyone done this upgrade? Any problems? Do the missing tx features pose a problem?
__________________
"For in six days,
the LORD made heaven and earth,
the sea, and all that in them is" --Exodus 20:11
4n6days is offline        Reply With Quote
Old 11-22-2011, 12:05 AM   #2
Bugjuice
Registered Users
 

Join Date: Sep 2007
Location: Beavercreek, Ohio
Default

It's not really a problem. You'll just have to still use your mouse and menus like you do now instead of being able to access menus directly from the newer tx.
__________________
Ever meet a "quitter" RC heli pilot?
Bugjuice is offline        Reply With Quote
Old 11-22-2011, 03:54 PM   #3
MichiganFlyer
Registered Users
 
Posts: 428
 

Join Date: Jul 2011
Location: Lansing, MI
Default

Worked fine for me too. I have also heard they are beta testing an update that will allow the 3.5 reset button to do rewind!
MichiganFlyer is offline        Reply With Quote
Old 11-30-2011, 10:16 AM   #4
4n6days
Registered Users
 
Posts: 744
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jul 2009
Location: West Chester, PA
Default

I went and picked up the RF6 upgrade last night. Aside from taking forever to install, it went smoothly. I put in the sn from my G3.5 InterLink and had no problems.

If I didn't know about the new features that aren't available on the G3.5 controller I never would have known.

My first impression... REALLY nice!! Definitely worth $50.
__________________
"For in six days,
the LORD made heaven and earth,
the sea, and all that in them is" --Exodus 20:11
4n6days is offline        Reply With Quote
Old 11-30-2011, 04:11 PM   #5
MichiganFlyer
Registered Users
 
Posts: 428
 

Join Date: Jul 2011
Location: Lansing, MI
Default

I am running the beta test version now with my 3.0 controller and the rewind works. Still some bugs to work out but you will have that feature soon. For quick select just move your mouse to the left side of the screen and it will apear.
MichiganFlyer is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > RealFlight Flight Sim


RealFlight Flight Sim All versions of RealFlight Sim

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com