Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > RealFlight Flight Sim


RealFlight Flight Sim All versions of RealFlight Sim


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-26-2011, 09:27 AM   #1
MichiganFlyer
Registered Users
 
Posts: 428
 

Join Date: Jul 2011
Location: Lansing, MI
Default Rewind works with a 3 and 3.5 controller!

I just downloaded the beta version and the rewind feature works.

http://www.knifeedge.com/forums/show...802#post215802
MichiganFlyer is offline        Reply With Quote
Old 12-08-2011, 06:03 PM   #2
LARRY2716
Registered Users
 
Posts: 552
 

Join Date: Feb 2010
Location: USA, MARYLAND
Default

That figures, I just got my new Elite controller. They exchanged my old G3 controller for the new one for a $60 fee. Had to swap Throttle Hold switch to the top edge though.
LARRY2716 is online now        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Simulators Support > RealFlight Flight Sim


RealFlight Flight Sim All versions of RealFlight Sim

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com