Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Futaba Radios and Electronics > Futaba 14MZ - 12Z


Futaba 14MZ - 12Z Futaba 14MZ and 12Z Help and features Support Forum


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-18-2012, 04:50 AM   #1
Gasmoto
Registered Users
 

Join Date: Jun 2011
Location: Australia
Default 12z mode change.?

Hi guys
I am just wondering if there is any way I can change from mode 1 to mode 2 on my 12z.?
I no there is a program to chande the 14mz but is there one for the 12z.

Cheers
Andrew.
Gasmoto is offline        Reply With Quote
Old 06-22-2012, 03:30 PM   #2
david m
Registered Users
 

Join Date: Jun 2007
Location: Australia
Default

Mechanically change over the throttle limit stops and the stick feel springs. Then run the calibration software to reasign the channels and calibrate.
If you are not sure, send it to the dealer.
david m is offline        Reply With Quote
Old 06-23-2012, 09:40 AM   #3
Gasmoto
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Jun 2011
Location: Australia
Default

Is the program the same one that is used for the 14mz?

Cheers
Andrew.
Gasmoto is offline        Reply With Quote
Old 06-28-2012, 03:48 PM   #4
david m
Registered Users
 

Join Date: Jun 2007
Location: Australia
Default

Have a look at the Mini-Tutorial: 12Z Calibration Utility

http://www.helifreak.com/showthread.php?t=20745
david m is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Futaba Radios and Electronics > Futaba 14MZ - 12Z


Futaba 14MZ - 12Z Futaba 14MZ and 12Z Help and features Support Forum

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com