Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Mikado V-BAR


Mikado V-BAR Mikado V-Stabi/V-BAR Flybarless System Software and Hardware Support


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-15-2012, 12:01 AM   #1
helinuwby
Registered Users
 

Join Date: Sep 2011
Location: texas
Default Xxtreme edition

I was told you can download the Xxtreme edition software to ur vbar of u have pro. But we're so u find it at. I looked on vstabi site and didn't see it
helinuwby is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 12:03 AM   #2
helinuwby
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Sep 2011
Location: texas
Default Xxtreme edition software.

I was told you could down load the Xxtreme software from vstabi of u got the pro edition software. But I can't find it. Any truth to this
helinuwby is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 01:46 AM   #3
MrMel
V-BAR Guru
 
Posts: 13,571
 

Join Date: Apr 2005
Location: Lidingo/Stockholm, Sweden
Default

PC software is the same.
__________________
Gone fishing.. or hunting or something..

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
MrMel is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 03:35 AM   #4
MrMel
V-BAR Guru
 
Posts: 13,571
 

Join Date: Apr 2005
Location: Lidingo/Stockholm, Sweden
Default

Crosspost.. Already answered
__________________
Gone fishing.. or hunting or something..

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
MrMel is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 07:12 AM   #5
the_wuth
Registered Users
 

Join Date: Feb 2012
Location: BKK
Default

Any one please advised, what the difference form normal pro function?
the_wuth is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 07:27 AM   #6
MrMel
V-BAR Guru
 
Posts: 13,571
 

Join Date: Apr 2005
Location: Lidingo/Stockholm, Sweden
Default

Other firmware to handle heavy helicopters better (adapted for the size)

No other change.
__________________
Gone fishing.. or hunting or something..

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
MrMel is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 08:53 AM   #7
helinuwby
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Sep 2011
Location: texas
Default

So we're do we get the firmware for the vbar to have the Xxtreme edition firmware. Rich at ready Heli said it was on the vista I site for download to ur vbar
helinuwby is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 09:04 AM   #8
MrMel
V-BAR Guru
 
Posts: 13,571
 

Join Date: Apr 2005
Location: Lidingo/Stockholm, Sweden
Default

If you need XXtreme version you need to email vstabi@mikado-heli with your serialnumber (and it need to be Pro) and they can enable it for you.
__________________
Gone fishing.. or hunting or something..

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
MrMel is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 09:17 AM   #9
helinuwby
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Sep 2011
Location: texas
Default

Ok. Thanks Mr Mel. You rock !!!
helinuwby is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 01:43 PM   #10
the_wuth
Registered Users
 

Join Date: Feb 2012
Location: BKK
Default

Quote:
Originally Posted by MrMel View Post
Other firmware to handle heavy helicopters better (adapted for the size)

No other change.
Thank Mr. Mel.

If I play only 700 size, is it necessary to upgrade to Xxtreme edition?
the_wuth is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 02:08 PM   #11
MrMel
V-BAR Guru
 
Posts: 13,571
 

Join Date: Apr 2005
Location: Lidingo/Stockholm, Sweden
Default

Not really, no.
__________________
Gone fishing.. or hunting or something..

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
MrMel is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 07:38 PM   #12
helinuwby
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Sep 2011
Location: texas
Default

Mikado emailed me and said the Xxtreme settings for the vbar are only for the 800 Xxtreme
helinuwby is offline        Reply With Quote
Old 12-15-2012, 07:40 PM   #13
helinuwby
Registered Users
Thread Starter Thread Starter
 

Join Date: Sep 2011
Location: texas
Default

The Xxtreme firmware is only for the 800 Xxtreme. This is what mikado emailed me back today
helinuwby is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Mikado V-BAR


Mikado V-BAR Mikado V-Stabi/V-BAR Flybarless System Software and Hardware Support

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com