Fun, Learning, Friendship and Mutual Respect
START  HERE


Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Futaba Radios and Electronics > Futaba 14MZ - 12Z


Futaba 14MZ - 12Z Futaba 14MZ and 12Z Help and features Support Forum


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-18-2010, 05:26 PM   #21
Choppersrc
Registered Users
 

Join Date: Aug 2008
Location: Buenos Aires - Argentina
Default Futaba 14MZ and 12Z Help and features Support Forum

Where can I find the 1.0.1 firmware please ?
Choppersrc is offline        Reply With Quote
Old 08-19-2010, 11:20 AM   #22
Choppersrc
Registered Users
 

Join Date: Aug 2008
Location: Buenos Aires - Argentina
Default Calibration Program for 14MZ

I find the 1.1.0 firmware and calibration program. It's works!!!
If someone needs, please send me a PM with own email adress
Choppersrc is offline        Reply With Quote
Old 09-23-2010, 08:35 AM   #23
ashbyheli
Registered Users
 
Posts: 9
 

Join Date: Nov 2006
Location: Norwich, UK
Default

Has anyone else had a problem with the switches not working correctly after using the update utility? I have just done mine and now my function switches are all messed up - any ideas??

Fear that I have messed things up and will have to send the unit in for service...
__________________
TREX 600 NSP Align 50
TREX 450SE V2
Hirobo Feya 90 - YS91
EF 110" YAK - DL100cc
Comp Arf 2.6m Extra - DA 100cc
ashbyheli is offline        Reply With Quote
Old 09-23-2010, 11:34 AM   #24
ashbyheli
Registered Users
 
Posts: 9
 

Join Date: Nov 2006
Location: Norwich, UK
Default

Managed to sort it out, the calibration programme does take a little getting used too. I had to move the bank of switches on the RHS to the LHS and then the calibration of the switches worked fine - phew!!
__________________
TREX 600 NSP Align 50
TREX 450SE V2
Hirobo Feya 90 - YS91
EF 110" YAK - DL100cc
Comp Arf 2.6m Extra - DA 100cc
ashbyheli is offline        Reply With Quote
Old 10-14-2010, 11:38 PM   #25
Vetequk
Registered Users
 
My HF Map location
Join Date: May 2007
Location: London
Default

Where can I find the 1.0.1 firmware please?
Vetequk is offline        Reply With Quote
Old 06-25-2012, 04:56 PM   #26
nicthepic
Registered Users
 

Join Date: Feb 2010
Location: europe
Default

same problem, seems that all the firmware that allow the test to run are vanished from internet.
can someone help me?
nicthepic is offline        Reply With Quote
Old 06-28-2012, 04:10 AM   #27
nicthepic
Registered Users
 

Join Date: Feb 2010
Location: europe
Default

I Found them, thanks.
if someone need, MP to me, i will send
nicthepic is offline        Reply With Quote
Old 07-14-2012, 08:14 AM   #28
EIBBUS
Registered Users
 

Join Date: Jul 2012
Location: germany
Default

Where can I find the 1.0.1 firmware please
EIBBUS is offline        Reply With Quote
Old 07-14-2012, 08:27 AM   #29
EIBBUS
Registered Users
 

Join Date: Jul 2012
Location: germany
Default 1.0.1 firmware

Where can I find the 1.0.1 firmware please?
EIBBUS is offline        Reply With Quote
Old 09-19-2012, 05:32 AM   #30
scorpion1975
Registered Users
 

Join Date: Dec 2009
Location: france
Default

Hello,

Where to find the true utility to calibrate the swicth for T14, because I have a gap on one side swicth.

Regards
scorpion1975 is offline        Reply With Quote
Old 06-26-2013, 05:13 AM   #31
madcobra
Registered Users
 

Join Date: Dec 2007
Location: Vietnam
Default Please help us...

Quote:
Originally Posted by scorpion1975 View Post
Hello,

Where to find the true utility to calibrate the swicth for T14, because I have a gap on one side swicth.

Regards
Me too...Please help us for calibration SW/VR....
Thanks alot

JM
madcobra is offline        Reply With Quote
Old 06-26-2013, 07:48 AM   #32
madcobra
Registered Users
 

Join Date: Dec 2007
Location: Vietnam
Default I found the way

Quote:
Originally Posted by madcobra View Post
Me too...Please help us for calibration SW/VR....
Thanks alot

JM
I'm finish calibration stick and SW/VR.... easy
I'm not sure can post here or not cause ruler. But some body need method and soft...please PM me

JM
madcobra is offline        Reply With Quote
Old 03-02-2014, 11:25 PM   #33
thimo
Registered Users
 

Join Date: Mar 2014
Location: australia, melbourne
Default

Hi, sorry to bother, I'm having some trouble to calibrate my SW/VR. Just wanted to calibrate my sticks and now the side sliders are not working properly anymore.
Can you help me?
cheers
thimo is offline        Reply With Quote
Reply




Unregistered
Go Back   HeliFreak > R/C Electronics Support > Futaba Radios and Electronics > Futaba 14MZ - 12Z


Futaba 14MZ - 12Z Futaba 14MZ and 12Z Help and features Support Forum

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Copyright © 2004-2011 - William James - Helifreak.com